• "Plantaardig dineren bij Woods Houtmaat is hot"

  "Plantaardig dineren bij Woods Houtmaat is hot"

  Geplaatst op 16 juni 2021

  Een artikel van Tubantia over WOODS Eatery.
  Twente nog niet klaar voor plantaardig eten? Onzin, zeggen Corinne en Loes van Woods Eatery op buitenplaats De Houtmaat in Hengelo. De hippe hotspot aan het water valt zo in de smaak dat het een blijver is.

  Lees verder
 • Women’s Health Magazine

  Women’s Health Magazine

  Geplaatst op 12 september 2020

  Women’s Health Magazine

  Lees verder
 • Review Lekker Vega

  Review Lekker Vega

  Geplaatst op 11 september 2020

  Van deze review word ik oprecht blij… zó tof dat de fotografie apart wordt benoemd en er een vergelijk wordt getrokken met iemand die ik enorm waardeer om wat ze doet en creëert. Ellen en ik volgen elkaar al vanaf het prille begin, ik herinner me nog onze eerste voorzichtige stapjes op Insta; en kijk nu?! Vanuit een passie kunnen zulke mooie dingen ontstaan.

  Lees verder
 • Bennie’s; Chillen, Drinken & Eten

  Bennie’s; Chillen, Drinken & Eten

  Geplaatst op 20 augustus 2020

  Een lang gekoesterde wens van mij, mijn man en van de kinderen: Een “Asian Healthy Food” concept opzetten in Twente met recepten uit mijn boeken op de kaart.

  Lees verder
 • Dagblad Tubantia over mijn nieuwe boek “Earthy Flavours”!

  Dagblad Tubantia over mijn nieuwe boek “Earthy Flavours”!

  Geplaatst op 25 mei 2020

  Wat een tof & kleurrijk artikel in dagblad Tubantia over mijn nieuwe boek “Earthy Flavours”! En ook nog eens paginagroot! Een heel fijn begin van een nieuwe week.;)

  Lees verder
 • Recept op de site van Women’s Health!

  Recept op de site van Women’s Health!

  Geplaatst op 23 september 2017

  Jaaa! Één van de voedzame taartjes uit mijn boek; “It’s a Healthy Piece Of Cake” staat op de site van Women’s Health! En al best wel een tijdje, had ik zand in mijn ogen of zo?

  Lees verder
 • Review het Healthy Piece of Cake boek

  Review het Healthy Piece of Cake boek

  Geplaatst op 31 augustus 2017

  Wow Mariette! Van zo’n geweldige review kan ik alleen maar heel blij worden. Kijk voor de hele review op: www.zoetrecepten.nl

  Lees verder
 • Artikel bijlage Vrouw Telegraaf

  Artikel bijlage Vrouw Telegraaf

  Geplaatst op 30 augustus 2017

  Tof! Een stukje over mijn boek in de culinaire rubriek: “Marjolein kookt over”, in de bijlage van de Telegraaf: Vrouw! Marjolein dankjewel!

  Lees verder
 • Winactie C magazine

  Winactie C magazine

  Geplaatst op 12 juli 2017

  Chantal geeft drie keer mijn boek: ‘It’s a Healthy Piece Of Cake’ weg!! Check de website van &C and see en maak kans!

  Lees verder
 • Women’s Health Magazine

  Women’s Health Magazine

  Geplaatst op 23 juni 2017

  Een klein stukje misschien, maar wél op de goede plek! En ik bedoel, de Women’s Health mensen!

  Lees verder
 • THRIVE magazine

  THRIVE magazine

  Geplaatst op 22 juni 2017

  Is dit kicken, of is dit kicken?! Deze Twentse ‘deern’ staat met 2 pagina’s ‘gewoon’ in een Amerikaans magazine met een oplage waar je u tegen zegt!

  Lees verder
 • TwenteLife Magazine

  TwenteLife Magazine

  Geplaatst op 22 juni 2017

  Ziet er toch tof uit dit artikel in het TwenteLife Magazine?! Ik word hier zo blij van!

  Lees verder
 • StyleMyDay & Foodies

  StyleMyDay & Foodies

  Geplaatst op 12 februari 2017

  Wat een super blogpost van StyleMyDay & Foodies In Heels over mijn boek! “I’ts a Healthy Piece Of Cake”. Ik citeer: “Het fijne van dit boek is dat het allemaal best snel klaar is, niet moeilijk en met een beetje basisvoorraad...

  Lees verder
 • Review goedetengezondleven.nl

  Review goedetengezondleven.nl

  Geplaatst op 6 februari 2017

  Wat een geweldige review heeft goedetengezondleven.nl over mijn boek “It’s a Healthy Piece of Cake” geschreven! Quote: “Geweldig, echt waar. Al ben je niet zo’n bakker, je krijgt zoveel inspiratie door dit boek, dat je eigenlijk

  Lees verder
 • Artikel Miss Natural Magazine

  Artikel Miss Natural Magazine

  Geplaatst op 25 januari 2017

  In de winteruitgave van het Miss Natural Magazine staat een item over Healthy Piece of Cake met één van mijn recepten. Miss Natural is hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten en gaat dagelijks voor jou op onderzoek uit naar alles omtrent de Natural Lifestyle.

  Lees verder
 • TV interview RTV Oost

  TV interview RTV Oost

  Geplaatst op 4 januari 2017

  In het televisieprogramma Overijssel Vandaag van RTV Oost heb ik mogen vertellen over mijn uit de hand gelopen hobby en mijn zojuist verschenen boek ‘It’s a Healthy Piece Of Cake’.

  Lees verder
 • Blogitem en artikel Magazine074

  Blogitem en artikel Magazine074

  Geplaatst op 27 december 2016

  In de meest recente uitgave van Magazine074, het culturele & zakelijke magazine voor alle inwoners van 074 en haar bezoekers, staat een leuk artikel over Healthy Piece Of Cake en de recente lancering van mijn receptenboek.

  Lees verder