Treats

All recipes in Dutch  & English. Vegan recipes even non-vegans will love!

Divine Zucchini Soup

Heerlijke romige courgette soep. Klaar in een handomdraai en heerlijk met (glutenvrij) stokbrood of toast. Dit lust jij ook!

Bekijk recept

Pink Coconut Butter Cake

Dit recept ontwikkelde ik alweer meer dan 7 jaar geleden en kwam ook in mijn eerste luxe Nederlandstalige koffietafelboek: “It’s a Healthy Piece Of Cake”.

Bekijk recept

Mango & Apple Turnovers

Wil je graag een heerlijke zelfgebakken treat serveren en heb je weinig tijd? Dan zijn deze mango & appelflappen helemaal jouw ding! Genoeg erover; aan de slag! Want je had per slot van rekening weinig tijd toch? 

Bekijk recept

Soft Apple Pie Oaties

Hou jij ontzettend van appelbeignets maar wil je graag voedzaam snoepen en/of voedzaam ontbijten? Dan zijn deze Oaties waarschijnlijk wel iets voor jou. Ik zeg niet dat ze exact hetzelfde smaken, maar de vettige structuur en de smaak doen je er misschien wel aandenken. 

Bekijk recept

Easy Beetroot Hummus

Niets zo romantisch dan samen dippen en laat het nu toevallig bijna Valentijnsdag zijn ;). Niet dat je nu persé Valentijnsdag nodig hebt voor wat romantiek.

Bekijk recept

Salty Caramel (N)Ice Cream Bowl (vegan,raw,glutenfree)

Eigenlijk ben ik niet zo’n enorme ijsliefhebber maar (n)ice cream daarentegen gaat er bij mij altijd in!Vooral deze combi met zout & PB.

Bekijk recept

Guilt-Free Scrumptious Choc Mousse

Een feestelijk en erg makkelijk te bereiden toetje, mega lekker en niet eens zo slecht voor jouw slanke lijntje.;) Kortom: een triple win situatie dus! 

Bekijk recept

Blueberry Lemon Loaf

Een vegan cake? Is dat wel lekker dan? Ja zéker wel....imponeer je gasten én jezelf met deze smeuïge schoonheid optafel! Zo kun jij met gemak iedere vegan challenge aan

Bekijk recept

Chocolate Banana Cake

Een cake met banaan en chocoladesmaak; een echte klassieker in de voedzame én lekkere (bak)keuken! Een combi waarmee je eigenlijk nooit de plank misslaat.

Bekijk recept

Raw Rosy Raspberry Almond Cake

Deze cake is zo romig en marsepeinachtig!! Al mijn cakes zijn echt eenvoudig te maken (én lekker uiteraard;), maar de toppings laten het eruit zien als een soort kunstwerkje.

Bekijk recept

Vegan Chocolate Mocha Ice Cream (gluten/lactose-free)

IJs maken zonder ijsmachine en zonder die hard geworden stukjes (ijskristallen) erin, kan dat? IJs dat echt heerlijk smaakt maar ook nog eens mega voedzaam is? Ja dat kan allemaal! And the best part; het is niet eens moeilijk!

Bekijk recept

Bounty Bars

Plaats alle ingrediënten - behalve de cacao en de chocolade reep- samen in de blender en mix tot een redelijke gladde substantie. Zet de blender uit en roer goed. Haal het mengsel uit de blender en vorm met je - schone- handen circa 8 of 9 kleine reepjes. Leg ze nu 25 min. weg in de vriezer. 

Bekijk recept

Rustic Red Fruit Galette

Dacht jij ook altijd dat een galette te ingewikkeld zou zijn om te maken? Niets minder is waar, volg mijn eenvoudige recept maar.

Bekijk recept

Raw Salty Choc Cake

Chocolade is altijd een goed idee toch? Met dit makkelijk te maken taartje tover je in een handomdraai een zachte choco droom tevoorschijn.

Bekijk recept

Mini Choc & PB Fudge Donuts

Waar wacht je op? Deze heerlijke creamy fudge chocolade donuts zijn werkelijk in een handomdraai gemaakt! Bewaar ze - na het hard worden in de vriezer- in de koelkast voor de beste smaakbeleving.

Bekijk recept

Blueberry Delight 'Cheeze' Cakes

Vet de bodempjes van de bakvorm licht in met wat hazelnootolie. Snij de ontpitte dadels in kleine stukjes. In de blender eerst de hazelnoten mixen. Zet de blender uit en voeg de dadels...

Bekijk recept

Buckwheat Shortbread Cakes & Creamy Pumpkin Spread

Glutenvrije havermout eerst fijn malen in de blender. In plaats van hazelnootmeel te gebruiken kun je ook rauwe hazelnoten malen. Maal deze dan nu ook mee in de blender...

Bekijk recept