Blog - Healthy Piece Of Cake
18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.6,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
  • Sort Blog:
  • All
  • Latest recipes
  • Media
  • Travel

Ietsje minder streng maar nog steeds goed…

Ik schrijf deze blog terwijl ik op de bank lig. Ik voel me nu gelukkig beter, al ben ik nog niet vooruit te branden.
Voor alle duidelijkheid: niets ernstigs hoor! Ik wil alleen mijn gemoedstoestand delen waarin ik tot andere inzichten lijk te gaan komen. Lijk… want mijn hoofd maakt momenteel overuren. Mijn gezondheid staat natuurlijk voorop. Dat was altijd een belangrijk gegeven voor mij.

READ MORE

Hotspot

I have a dream…

Ik weet dat ik een gezonde lifestyle promoot en deze zelf ook grotendeels naleef. (Toch wel 88-12 denk ik eigenlijk. ??)

Daarnaast hoop ik jullie natuurlijk te kunnen inspireren om vaker plantaardig te gaan eten. Als het even kan vaker dan 1 keer per week graag!

Het zal je daarom misschien verbazen dat ik oprecht kon – en sinds nu dus ook weer kan- genieten van Junk Food!

READ MORE

Orangies

Deze vierkante glutenvrije ontbijtkoek-achtige snacks zijn heerlijk bij de ochtend of middag thee. Mee in de lunchtrommel kan natuurlijk ook. Circa 4 tot 5 dagen houdbaar in een luchtdicht bewaarbakje in de koelkast.

READ MORE

Mini Choc & PB Fudge Donuts

Waar wacht je op? Deze heerlijke creamy fudge chocolade donuts zijn werkelijk in een handomdraai gemaakt!
Bewaar ze – na het hard worden in de vriezer- in de koelkast voor de beste smaakbeleving.

READ MORE

Christmas Special

Drie desserts op een rij speciaal voor de feestdagen!

 

Hi lieve volgers,
Zijn jullie al een beetje in de feeststemming? En kunnen jullie zo kort van te voren nog wel wat dessert inspo gebruiken? Ik ben zelf van alles redelijk op het laatste moment plannen namelijk. Getuige het feit dat deze blog ook redelijk aan de late kant is. 😉 Jullie weten inmiddels dat voedzaam helemaal mijn ding is én omdat ik vooral niet van te moeilijk gedoe hou en ook van lekker snoepen hou heb ik hier drie easy peasy -kerst- desserts in één blog, die overigens het hele jaar lekker zullen smaken.

 

Rest mij nog om jullie allemaal fijne, warme en liefdevolle feestdagen te wensen!

 

Liefs C.

 

ps #delenviasocialmediavindikleuk #ziededeelbuttonhieronder

 

Cause I just love deliciously simple & nutritious!

 

 

Three desserts in a row especially for the holidays!

 

Hi dear followers,
Are you already into those Holidays vibes? Could you use a little dessert inspo? I’m planning everything at the very last minute myself. Witness the fact that this blog is also reasonably late. 😉 You know by now I just love to snack nutritious. And because I don t like the hassle I have three easy peasy desserts in one blog, which will taste great all year round.

 

I would like to wish you all nice, warm and loving holidays!

 

Love C.

 

ps #sharingiscaring #sharebuttonbelow

READ MORE

Blogpost Naturelle

Zo’n mooie en vooral lieve blogpost is er over mij en mijn boek geschreven door Natalia van Naturelle!

 

Kijk hier maar eens: Blogpost Naturelle

 

Natalia @naturellabynatalia op Insta  / naturellebynatalia heeft een prachtig account dus dit account is echt de moeite waard om te checken.
Kijk ook even goed naar de prachtige creaties in deze blogpost die ze maakte aan de hand van de recepten uit mijn boek. Werkelijk plaatjes zijn het!
Over getalenteerd gesproken!

Share this ... Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook

Recept op de site van Women’s Health!

Say whaaat? Een taartje van mij gespot op de site van Women’s Health!

Jaaa! Één van de voedzame taartjes uit mijn boek; “It’s a Healthy Piece Of Cake” staat op de site van Women’s Health! En al best wel een tijdje, had ik zand in mijn ogen of zo?! ???#besteenbeetjetrots

 

Lees, voordat je op de link klikt, ook nog even hieronder wat ik te melden heb over voedzame taartjes en portie grootte. Iets over #commonsense

READ MORE

What the health docu & review

Als ik iemand al zou willen overtuigen van het feit dat plantaardig eten écht wel meer inhoud dan kauwen op een blaadje sla en het zelfs zo lekker kan zijn dat er een wereld aan smaakexplosies en combinaties open gaat, is het vooral omdat, volgens mij, plantaardig eten echt iets voor jouw gezondheid zou kunnen betekenen.
Lees: vezelrijk , vitaminerijk, rijk aan voedingsstoffen en ja zelfs rijk aan eiwitten.

READ MORE

Open ‘taart’ spelen…

Zal ik eens heel eerlijk met jullie zijn? In je uppie een -mooi- boek maken is een hele klus. Maanden recepten schrijven, de creaties maken, soms herschrijven en weer maken. Wachten op het juiste licht voor het maken van een foto (ik hou van fotograferen met bestaand daglicht). Mijn sociale leven stond, naast mijn werk, spelen met de band en gezin, op een behoorlijk laag pitje zeg maar.

READ MORE