Blog

  • What the health docu & review

    What the health docu & review

    Geplaatst op 17 december 2018

    Als ik iemand al zou willen overtuigen van het feit dat plantaardig eten écht wel meer inhoud dan kauwen op een blaadje sla en het zelfs zo lekker kan zijn dat er een wereld aan smaakexplosies en combinaties

    Lees verder
  • Ietsje minder streng maar nog steeds goed…

    Ietsje minder streng maar nog steeds goed…

    Geplaatst op 10 december 2018

    Ik schrijf deze blog terwijl ik op de bank lig. Ik voel me nu gelukkig beter, al ben ik nog niet vooruit te branden. Voor alle duidelijkheid: niets ernstigs hoor! Ik wil alleen mijn gemoedstoestand delen waarin ik tot andere inzichten lijk te gaan komen.

    Lees verder
  • I have a dream…

    I have a dream…

    Geplaatst op 1 oktober 2018

    Ik weet dat ik een gezonde lifestyle promoot en deze zelf ook grotendeels naleef. (Toch wel 88-12 denk ik eigenlijk. ??) Daarnaast hoop ik jullie natuurlijk te kunnen inspireren om vaker plantaardig te gaan eten. Als het even kan vaker dan 1 keer per week graag!

    Lees verder
  • Open ‘taart’ spelen…

    Open ‘taart’ spelen…

    Geplaatst op 5 september 2017

    Zal ik eens heel eerlijk met jullie zijn? In je uppie een -mooi- boek maken is een hele klus. Maanden recepten schrijven, de creaties maken, soms herschrijven en weer maken. Wachten op het juiste licht voor het maken van een foto (ik hou van fotograferen met bestaand daglicht)

    Lees verder
  • Een avocadohand

    Een avocadohand

    Geplaatst op 9 augustus 2017

    Hou jij ook zo van avocado? Elke zichzelf respecterende foodie verschijnt met avocado creaties op het net en social media. Ja, guilty as sin, ik ook dus! De avocado restaurants rukken wereldwijd op en er lijken weinig mensen te bestaan die niet van deze veelzijdige hippe vrucht houden.

    Lees verder
  • Over kaas en vegetarisme

    Over kaas en vegetarisme

    Geplaatst op 27 februari 2017

    Ik eet zelf al een behoorlijk tijdje geen vlees en vis meer. Daar voel ik me goed bij, maar ik ben ook absoluut van mening dat een ieder moet eten op een manier die voor hem of haar het beste werkt en het beste voelt. Per slot van rekening eten mijn gezinsleden nog wel vlees en vis en hou ik écht niet minder van ze.;-)

    Lees verder