Lunch & Dinner

All recipes in Dutch  & English. Vegan recipes even non-vegans will love!

Beetroot Burgers

Heerlijk zacht en smeuïg zijn deze "meatless" Beet Burgers. Flexitariër, vegetariër, veganist het maakt niet uit wat je 'bent', wedden dat je deze burger gewoon lekker vindt?

Bekijk recept

Cauliflower Crust Pizza

Here is my version of the well-known cauliflower crust pizza. With a wonderful extra beetroot flavor. Pure and delish as a snack or meal. I hope you will enjoy it just as much as I do!!

Bekijk recept

Creamy Asparagus Soup (glutenfree)

Het is weer lente én aspergetijd!! Ik hou enorm van asperges, jij ook? Maak deze heerlijke romige “easy peasy lemon squeezy” lentesoep in een mum van tijd!

Bekijk recept

Roasted Rainbow Fries

Dit blijft één van mijn meest favoriete snacks of bijgerechten.  Makkelijk, snel, heerlijk én voedzaam. Wat wil je nog meer? En ook de dip is plantaardig.

Bekijk recept

Vegan Burrito Bowl

Omdat ze tegenwoordig helemaal “hip, hot and happening” zijn en omdat mijn dochters er gek op zijn en mijn “jongste” mij zelfs inspireerde, het blijkt namelijk heus “festival food” te zijn wat er maar al te graag “in gaat” samen met een Corona-tje-, zie hier mijn versie !

Bekijk recept

Vegan Pesto

Om eerlijk te zijn, ik probeer zo veel mogelijk plantaardig te eten en dat lukt meestal aardig goed.  Maar ik kan de verleiding niet weerstaan als het kaas en eieren betreft. Zo nu en dan - tijdens het weekend- eet ik dat dan ook. Maar niet al te vaak.

Bekijk meer

Zuchetti & Vegan Pesto

Ik vind dit écht een uitkomst voor als je wél zin hebt in pasta maar ook wat lichter wilt eten.

Bekijk recept