Blog - Healthy Piece Of Cake
18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
  • Sort Blog:
  • All
  • Latest recipes
  • Media
  • My faves
  • Travel

Christmas Special

Drie desserts op een rij speciaal voor de feestdagen!

 

Hi lieve volgers,
Zijn jullie al een beetje in de feeststemming? En kunnen jullie zo kort van te voren nog wel wat dessert inspo gebruiken? Ik ben zelf van alles redelijk op het laatste moment plannen namelijk. Getuige het feit dat deze blog ook redelijk aan de late kant is. 😉 Jullie weten inmiddels dat voedzaam helemaal mijn ding is én omdat ik vooral niet van te moeilijk gedoe hou en ook van lekker snoepen hou heb ik hier drie easy peasy -kerst- desserts in één blog, die overigens het hele jaar lekker zullen smaken.

 

Rest mij nog om jullie allemaal fijne, warme en liefdevolle feestdagen te wensen!

 

Liefs C.

 

ps #delenviasocialmediavindikleuk #ziededeelbuttonhieronder

 

Cause I just love deliciously simple & nutritious!

 

 

Three desserts in a row especially for the holidays!

 

Hi dear followers,
Are you already into those Holidays vibes? Could you use a little dessert inspo? I’m planning everything at the very last minute myself. Witness the fact that this blog is also reasonably late. 😉 You know by now I just love to snack nutritious. And because I don t like the hassle I have three easy peasy desserts in one blog, which will taste great all year round.

 

I would like to wish you all nice, warm and loving holidays!

 

Love C.

 

ps #sharingiscaring #sharebuttonbelow

READ MORE

Blogpost Naturelle

Zo’n mooie en vooral lieve blogpost is er over mij en mijn boek geschreven door Natalia van Naturelle!

 

Kijk hier maar eens: Blogpost Naturelle

 

Natalia @naturellabynatalia op Insta  / naturellebynatalia heeft een prachtig account dus dit account is echt de moeite waard om te checken.
Kijk ook even goed naar de prachtige creaties in deze blogpost die ze maakte aan de hand van de recepten uit mijn boek. Werkelijk plaatjes zijn het!
Over getalenteerd gesproken!

Share this ... Email this to someoneShare on Facebook

Recept op de site van Women’s Health!

Say whaaat? Een taartje van mij gespot op de site van Women’s Health!

Jaaa! Één van de voedzame taartjes uit mijn boek; “It’s a Healthy Piece Of Cake” staat op de site van Women’s Health! En al best wel een tijdje, had ik zand in mijn ogen of zo?! 💃💪🏼#besteenbeetjetrots

 

Lees, voordat je op de link klikt, ook nog even hieronder wat ik te melden heb over voedzame taartjes en portie grootte. Iets over #commonsense

READ MORE

What the health docu & review

Als ik iemand al zou willen overtuigen van het feit dat plantaardig eten écht wel meer inhoud dan kauwen op een blaadje sla en het zelfs zo lekker kan zijn dat er een wereld aan smaakexplosies en combinaties open gaat, is het vooral omdat, volgens mij, plantaardig eten echt iets voor jouw gezondheid zou kunnen betekenen.
Lees: vezelrijk , vitaminerijk, rijk aan voedingsstoffen en ja zelfs rijk aan eiwitten.

READ MORE

Open ‘taart’ spelen…

Zal ik eens heel eerlijk met jullie zijn? In je uppie een -mooi- boek maken is een hele klus. Maanden recepten schrijven, de creaties maken, soms herschrijven en weer maken. Wachten op het juiste licht voor het maken van een foto (ik hou van fotograferen met bestaand daglicht). Mijn sociale leven stond, naast mijn werk, spelen met de band en gezin, op een behoorlijk laag pitje zeg maar.

READ MORE

Raw Salty Choc Cake

Chocolade is altijd een goed idee toch? Met dit makkelijk te maken taartje tover je in een handomdraai een zachte choco droom tevoorschijn.

READ MORE

Artikel bijlage Vrouw Telegraaf

Super leuk en positief stukje over mijn boek in de culinaire rubriek Marjolein kookt over, in de bijlage van de Telegraaf: Vrouw!
Marjolein dankjewel!

blog_vrouw_telegraaf

Een avocadohand

Avocadotrauma🖐🏼🥑

Hou jij ook zo van avocado? Elke zichzelf respecterende foodie verschijnt met avocado creaties op het net en social media. Ja, guilty as sin, ik ook dus 😉. De avocado restaurants rukken wereldwijd op en er lijken weinig mensen te bestaan die niet van deze veelzijdige hippe vrucht houden.
En waarom ook niet? De avocado is niet alleen erg lekker en zacht van smaak -ook calorierijk dus pas je portie aan- maar daarnaast ook nog eens enorm voedzaam. Het is niet vreemd dat deze vrucht zo langzamerhand niet meer uit ons menu weg te denken is.

READ MORE