Blog - Healthy Piece Of Cake
18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive
  • Sort Blog:
  • All
  • Latest recipes
  • Media
  • My faves
  • Travel

Blogpost Naturelle

Zo’n mooie en vooral lieve blogpost is er over mij en mijn boek geschreven door Natalia van Naturelle!

 

Kijk hier maar eens: Blogpost Naturelle

 

Natalia @naturellabynatalia op Insta  / naturellebynatalia heeft een prachtig account dus dit account is echt de moeite waard om te checken.
Kijk ook even goed naar de prachtige creaties in deze blogpost die ze maakte aan de hand van de recepten uit mijn boek. Werkelijk plaatjes zijn het!
Over getalenteerd gesproken!

[ssba]

Recept op de site van Women’s Health!

Say whaaat? Een taartje van mij gespot op de site van Women’s Health!

Jaaa! Één van de voedzame taartjes uit mijn boek; “It’s a Healthy Piece Of Cake” staat op de site van Women’s Health! En al best wel een tijdje, had ik zand in mijn ogen of zo?! 💃💪🏼#besteenbeetjetrots

 

Lees, voordat je op de link klikt, ook nog even hieronder wat ik te melden heb over voedzame taartjes en portie grootte. Iets over #commonsense

READ MORE

What the health docu & review

Als ik iemand al zou willen overtuigen van het feit dat plantaardig eten écht wel meer inhoud dan kauwen op een blaadje sla en het zelfs zo lekker kan zijn dat er een wereld aan smaakexplosies en combinaties open gaat, is het vooral omdat, volgens mij, plantaardig eten echt iets voor jouw gezondheid zou kunnen betekenen.
Lees: vezelrijk , vitaminerijk, rijk aan voedingsstoffen en ja zelfs rijk aan eiwitten.

READ MORE

Open ‘taart’ spelen…

Zal ik eens heel eerlijk met jullie zijn? In je uppie een -mooi- boek maken is een hele klus. Maanden recepten schrijven, de creaties maken, soms herschrijven en weer maken. Wachten op het juiste licht voor het maken van een foto (ik hou van fotograferen met bestaand daglicht). Mijn sociale leven stond, naast mijn werk, spelen met de band en gezin, op een behoorlijk laag pitje zeg maar.

READ MORE

Raw Salty Choc Cake

Chocolade is altijd een goed idee toch? Met dit makkelijk te maken taartje tover je in een handomdraai een zachte choco droom tevoorschijn.

READ MORE

Artikel bijlage Vrouw Telegraaf

Super leuk en positief stukje over mijn boek in de culinaire rubriek Marjolein kookt over, in de bijlage van de Telegraaf: Vrouw!
Marjolein dankjewel!

blog_vrouw_telegraaf

Een avocadohand

Avocadotrauma🖐🏼🥑

Hou jij ook zo van avocado? Elke zichzelf respecterende foodie verschijnt met avocado creaties op het net en social media. Ja, guilty as sin, ik ook dus 😉. De avocado restaurants rukken wereldwijd op en er lijken weinig mensen te bestaan die niet van deze veelzijdige hippe vrucht houden.
En waarom ook niet? De avocado is niet alleen erg lekker en zacht van smaak -ook calorierijk dus pas je portie aan- maar daarnaast ook nog eens enorm voedzaam. Het is niet vreemd dat deze vrucht zo langzamerhand niet meer uit ons menu weg te denken is.

READ MORE