Blog - Healthy Piece Of Cake
18965
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-18965,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.3,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
  • Sort Blog:
  • All
  • Latest recipes
  • Media
  • My faves
  • Travel

TwenteLife Magazine

Mijn artikel in het Twentelife magazine ziet er zo mooi uit!

#hierwordikzoblijvan

 

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen.

Cover Twentelife52

THRIVE magazine

Is dit kicken, of is dit kicken?!

Deze Twentse ‘deern’ staat met 2 pagina’s ‘gewoon’ in een Amerikaans magazine met een oplage waar je u tegen zegt!
Het Thrive Magazine is een Amerikaans magazine vol met gezonde lekkere plantaardige hapjes ( zoet en hartig ). Het blad heeft een enorme oplage en is o.a. verkrijgbaar bij alle Whole Foods, bij Sprouts, Earth Fare, Mothers, Natural Grocers, Vitamin Cottage, Target etc.

READ MORE

Romantic Coco Nutty Cake

Wie wil er nou niet kunnen genieten van een heerlijk voedzaam taartje waarmee je ook nog eens heel goed voor de dag komt? Want zeg nou zelf, dit taartje is toch een lust voor het oog?

READ MORE

Over kaas en vegetarisme

Veelal bevatten vegetarische gerechten, op een menukaart in een restaurant bijvoorbeeld, kaas.
Maar is kaas eigenlijk wel zo vegetarisch?

 

Ik eet zelf al een behoorlijk tijdje geen vlees en vis meer. Daar voel ik me goed bij, maar ik ben ook absoluut van mening dat een ieder moet eten op een manier die voor hem of haar het beste werkt en het beste voelt. Per slot van rekening eten mijn gezinsleden nog wel vlees en vis en hou ik écht niet minder van ze.;-)

 

Wél ben ik van mening dat het voor iedereen goed zou zijn -én voor het milieu en ja ook voor de dieren- om wat vaker plantaardig te eten en dus vaker dierlijke producten te laten staan.

READ MORE

Blogpost StyleMyDay & Foodies

Wat een super blogpost van StyleMyDay & Foodies In Heels over mijn boek! “I’ts a Healthy Piece Of Cake”.

 

Ik citeer:
“Het fijne van dit boek is dat het allemaal best snel klaar is, niet moeilijk en met een beetje basisvoorraad uit de Bio-winkel je al een heel eind komt. Dus zonder schuldgevoel lekker taartjes eten, fijn hè?! Oh enne: er komt ook lekker veel chocolade in voor.”
READ MORE

Beet Burger

Heerlijk zacht en smeuïg zijn deze “meatless” Beet Burgers. Flexitariër, vegetariër, veganist het maakt niet uit wat je ‘bent’, wedden dat je deze burger gewoon lekker vindt?

READ MORE

Blogartikel goedetengezondleven.nl

Wat een geweldige review heeft goedetengezondleven.nl over mijn boek “It’s a Healthy Piece of Cake” geschreven!

 

Quote:
“Geweldig, echt waar. Al ben je niet zo’n bakker, je krijgt zoveel inspiratie door dit boek, dat je eigenlijk meteen aan de slag wilt. De kunst van verleiden verstaat Corinne wel. Haar foto’s zien er super uit. Het boek zelf is groot, dik en de harde witte kaft straalt stijl uit.”
READ MORE